Omdat de voorstelling van Musical Show ICE op vrijdag 27 april heel snel uitverkocht was, heeft de organisatie besloten een extra voorstelling te geven op donderdag 26 april, aanvang 20.00 uur. Voor deze try-out zijn nog kaarten beschikbaar. Ook deze kosten 5 euro per stuk (inclusief 3 consumptiebonnen). Onderaan dit bericht staat hoe u kaarten kunt reserveren. Gereserveerde kaarten kunnen op donderdagavond 26 april vanaf 18.30 uur worden afgehaald en betaald bij de kassa van de feesttent naast de ijsbaan in Ankeveen. Zijn er nog kaarten over, dan worden deze op donderdagavond aan de kassa verkocht.

Brunch op zaterdag

Voor de gezellige dorpsbrunch op zaterdag 28 april (11.00 tot 13.00 uur) zijn à 5 euro/stuk voor volwassenen en 2,50 euro/stuk voor kinderen tot 12 jaar ook nog kaarten te koop. Deze kunt u ook vooraf bestellen, waarna deze op zaterdagochtend voor u klaar liggen bij de entree van de feesttent.

Kaarten reserveren

Kaarten voor de Musical Show ICE op donderdag 26 april en de Brunch op zaterdag 28 april kunnen worden gereserveerd via de website www.ankeveenseijsclub.nl of door een briefje met uw naam, adres en aantal gewenste kaarten in de bus te doen bij David Pos, Hollands End 20a in Ankeveen.

De kaarten voor Musical ICE op vrijdagavond 27 zijn helaas allemaal uitverkocht. Voor de generale repetitie op donderdagavond 26 april zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Ook voor de Brunch zijn nog kaarten verkrijgbaar en zullen worden verkocht op de markt van aanstaande zaterdag 14 april tussen 10 en 12 uur! Wees er snel bij want ook nu geld weer op=op!

Kaarten Musical Show ICE en Brunch vanaf a.s. zaterdag te koop op markt in Ankeveen

Aanstaande zaterdag 7 april start om 10.00 uur (tot 12.00 uur) op de markt in Ankeveen de losse kaartverkoop voor de Musical Show ICE op vrijdag 27 april en de Brunch op zaterdag 28 april. Let op! Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

Eind april is het vier dagen lang feest in Ankeveen. De Ankeveense IJsclub viert dan haar 125-jarig bestaan. En hoe! Gestart wordt op vrijdagavond 27 april met de spectaculaire Musical Show ICE, waar inmiddels al meer dan 150 mensen uit Ankeveen en omgeving bij betrokken zijn. Uiteindelijk zullen er bijna honderd mensen in de loop van de avond op het toneel staan. Een show boordevol zang, dans, humor, drama, prachtige kostuums en schitterende muzikale arrangementen, geproduceerd door Muziekvereniging de Vriendschapskring. Vrijdag 27 april is de eenmalige première, donderdag 26 april is de try-out/generale repetitie. Na de première kan er tot in de late uurtjes worden gedanst op swingende muziek van de Ankeveense top-band Let But Sit. De voorstellingen starten om 20.00 uur. Kaarten voor ICE zijn op zaterdag 7 en 14 april tussen 10.00 en 12.00 uur verkrijgbaar op de markt in Ankeveen en kosten 5 Euro per stuk, inclusief 3 consumptiebonnen.

Gezellige brunch

Zaterdag 28 april moet er natuurlijk uitgebreid nagepraat worden over ICE en wat is er nu gezelliger om dat te doen onder het genot van een hapje en drankje. Daarvoor wordt iedereen van harte uitgenodigd om vanaf ’s ochtends 11.00 uur in de feesttent in Ankeveen tot circa 13.00 uur te komen genieten van een overheerlijke Brunch, waarvoor een ‘super menu’ is samengesteld. Kaarten voor de Brunch zijn ook op 7 en 14 april te koop op de markt in Ankeveen en kosten 5 Euro per volwassene en 2,50 Euro voor kinderen tot 12 jaar. Ook hiervoor geldt: wees er snel bij want op is op.

Schitterend programma

Tijdens de Brunch stroomt Ankeveen vol met bekende marathonschaatsers, die het op het ASV-terrein tegen elkaar gaan opnemen in verschillende sportieve activiteiten. ’s Avonds treedt Erik Hulzebosch op en komt er een superband naar Ankeveen. Zondag 29 april stroomt Ankeveen weer vol, maar dan met zeemanskoren. Onder leiding van het Ankeveens Havenloos Mannenkoor worden er op diverse plaatsen in Ankeveen podia gebouwd, waarop koren uit alle hoeken van Nederland optredens verzorgen. ’s Avonds is er een receptie voor leden van de Ankeveense IJsclub, die een schitterend jubileumboek met DVD in ontvangst mogen nemen. Daarna kan er weer gedanst worden, terwijl maandag wordt overgenomen door de Sofa voor de Koninginnedagviering. Een feestweekend zoals nog nooit eerder in Ankeveen is vertoond. We kunnen inmiddels dan ook wel stellen: ‘Dat kan alleen in Ankeveen!’

brunch