Tijdens de algemene ledenvergadering van 13 oktober 2017 zijn de leden, die 50 jaar lid zijn van de vereniging, in het zonnetje gezet met een speld en een bos bloemen.

De heren op de foto zijn v.l.n.r. Herman van Rijn, Peter van Heumen, Arnold Ketelaar en Harry Torsing.
zonnetje2017

Hiermede heb ik het genoegen U, namens het bestuur van de Ankeveense IJsclub, uit te nodigen tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden wordt op: VRIJDAG 13 OKTOBER 2017

Klik hier en lees de uitnodiging

jaarvergadering2

Terwijl de vors helaas niet doorzet, heeft de website Sport Knowhow XL een leuk artikel over onze ijsclub geplaatst.
Zie www.sportknowhowxl.nl (of klik hier) voor het artikel.

clubgebouw

IJsclubAnkeveenlogo

Het heeft vannacht weinig gevroren, om 00.uur was het nog 1.5 graden boven het vriespunt.
Op dit moment gaat de temperatuur rap omhoog. Ook staat er nu wat water op het ijs.
Op deze manier hebben we alleen maar ijsafname.

Geplaatst: 23-01-2017  11:39

IJsclubAnkeveenlogo

Kom niet naar Ankeveen om te schaatsen. Het verkeer loopt volledig vast.
Het ijs is op doorgangen kapot of heel erg slecht.

Geplaatst: 22-01-2017  13:31

IJsclubAnkeveenlogo

GEVAARLIJK IJS IN DE POLDER !

Het mooie zonnige weer van gisteren in combinatie met weinig vorst afgelopen nacht heeft er voor gezorgd dat er geen ijsaangroei is geweest.
De kwaliteit van het ijs in de polder gaat hard achteruit. Veel wakken doordat meerdere schaatsers er doorzakten.

Geplaatst: 21-01-2017  12:39

IJsclubAnkeveenlogo

Het gaat er dit weekend niet van komen om te schaatsen op de Ankeveense IJsbaan.
Bij meting vandaag kwamen we niet verder dan 5 centimeter ijs, en dat is volstrekt onvoldoende. De KNSB gaat uit van een veilige marge van 12 cm. We blijven het nauwkeurig volgen.

Geplaatst: 20-01-2017  15:00

IJsclubAnkeveenlogo
We hebben nog een aantal nachten matige tot strenge vorst nodig voordat we voorbereidingen kunnen gaan treffen. Het ijs is voor de ijsclub nog onvoldoende dik. Zowel op de Stichtse- als Hollandse polder zijn op donderdag nog grote open plekken waar te nemen. Bij de molen heeft het gemaal er voor gezorgd dat daar nog nauwelijks ijs ligt.

We volgen alles nauwkeurig en kunnen direct tot actie overgaan als het zover is!

Geplaatst: 19-01-2017  13:11

Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 oktober 2016 zijn de leden, die 50 jaar lid zijn van de vereniging, in het zonnetje gezet met een speld en een bos bloemen.

De heren op de foto zijn v.l.n.r. Co Splinter, André Ketelaar, Jan Meester.
Niet aanwezig waren: dhr. Gijs Koster, dhr. Sikking en dhr. Jan Splinter
zonnetje2016

Hiermede heb ik het genoegen U, namens het bestuur van de Ankeveense IJsclub, uit te nodigen tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden wordt op: VRIJDAG 14 OKTOBER 2016

Klik hier en lees de uitnodiging