Als er deze winter voldoende ijs ligt in de Ankeveense polder, en we een toertocht kunnen organiseren zal het anders gaan dan je van ons gewent bent.
De KNSB heeft besloten dat alle aangesloten ijsclubs verplicht moeten werken met online inschrijving, mede ingegeven door de Corona situatie, en moet als doel hebben een betere spreiding van de schaatsers teweeg te brengen.

In Ankeveen gaan we werken met 5 opstap/startplaatsen. Je logt in op de website van de KNSB, en je kiest een van de vijf startplaatsen en je starttijd, vervolgens betaal je, en je kunt je ticket uitprinten.
Deze neem je mee, en bij de startplaats krijg je na het scannen van je ticket een stempelkaart van de Ankeveense IJsclub.
Parkeerkaart Ankeveen ijsclub 2020 online knsb inschrijving   (klik op het plaatje voor een grotere afbeelding)